Prostgården - Bed & Breakfast - Logotype

Cykla en bit av Värmland

Cykelpaket

Läs om alla våra paket

Ljut av vackra vyer, frisk luft och härlig motion. Med detta paket bor du bekvämt på mysiga Prostgården B&B i Sunne och gör dagsutflykter på cykel. Du kan hyra cykel hos oss eller ta med din egen.

Vi har satt ihop ett program där du får uppleva Värmland när det är som vackrast. Du besöker bl.a. Mårbacka minnesgård och Rottneros park, Mormors glasscafé, Gräsmarks kyrka och en massa annat. Stanna till för en fika, besök någon loppis eller konsthantverkare. Gör en avstickare till fots upp på någon bergstopp och svalka dig med ett dopp i en sjö. Ladda gärna ner våra färdbeskrivningar här.

På kvällen kan du ta en utflykt med kanot eller kajak på Frykensundet eller bara ta det lugnt och avnjuta ett glas av något medhavt i vår trädgård, grilla något gott över öppen eld eller äta middag på någon av Sunnes restauranger. Vi kan också erbjuda en liten specialare på Ulvsby Herrgård.

De föreslagna dagsetapperna är c:a 50 km, men kan göras kortare eller längre beroende på lust och förmåga. Själva vistelsen kan också göras kortare eller längre. Hör av dig så berättar vi mer.