Prostgården - Bed & Breakfast - Logotype

Vandra en bit av Värmland

Vandringspaket 2020

Läs om alla våra paket

Ljut av vacker natur, frisk luft och härlig motion. Med detta paket bor du bekvämt på mysiga Prostgården B&B i Sunne och gör dagsutflykter på några av våra finaste vandringsleder.

Vi har satt ihop ett program där du får uppleva Värmland när det är som vackrast. Du vandrar genom gammelskog, över mossar och slåtterängar. Förbi ruiner av gamla gruvor, gårdar och torp. Kanske tar du chansen att ta ett dopp i en skogstjärn, eller bara sitter ner och täljer på en pinne och lyssnar på naturen.

Vandringarna sker på egen hand men under sommaren finns det möjlighet att köpa till guidade vandringar på tisdagar och torsdagar. Transport till de olika vandringslederna sker med egen bil.

På kvällen kan du ta en utflykt med kanot eller kajak på Frykensundet eller bara ta det lugnt och avnjuta ett glas av något medhavt i vår trädgård, grilla över öppen eld eller äta middag på någon av Sunnes restauranger.

De föreslagna dagsetapperna är c:a 10 km, men kan göras kortare eller längre efter lust och förmåga. Vi tycker att det blir bra med 4 övernattningar men vistelsen kan göras kortare eller längre. Hör av dig så berättar vi mer.